0040 745 900 225 contact@clso.ro clso
Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cum mă înscriu?

Înscrierile se fac doar la sediul din str. Primăriei, nr. 54, ap. 14, Oradea, Bihor, de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00. Este necesar să achitați taxa totală a cursului sau prima rată și ve-ţi avea nevoie de C.I. (cardul de identitate), act necesar pentru completarea fișei de înscriere. Fișa de înscriere poate fi descărcată și de pe site-ul nostru – secțiunea “Înscrieri”.

Persoanele care au deja cunoștințe de limbă vor susţine un test de plasare, online sau offline. Pentru modulul de începători (A1) nu este necesar un test de plasare.


Pentru înscriere trebuie să vin personal la sediul CLSO?

Nu. Vă poate înscrie și altcineva. Persoana delegată trebuie să vă cunoască datele personale necesare pentru completarea fișei de înscriere, sau să ne trimiteți prin e-mail fișa de înscriere semnată (scan/fotografie) și să achite taxa totală a cursului sau prima rată.


Pentru înscriere sunt necesare acte de studii?

Nu. Nu sunt necesare acte de studii (bacalaureat/licență/masterat etc.)


Pot participa la cursuri și copii?

DA. CLSO organizeză atât cursuri pentru copii cât și cursuri pentru adulți sau companii.


Cum se stabilește orarul?

Zilele se stabilesc în funcție de mai mulți factori: opțiunea majorității cursanților, disponibilitatea profesorului, disponibilitatea sălilor de curs. În cazul în care orarul stabilit nu vă avantajează, există posibilitatea de transfer la o altă grupă de același nivel în cazul în care există în acel moment o altă grupă la același nivel.

Parteneri

  • Alpina Tubular Motors
  • ACCESA
  • Laguna Medical
  • health my vision

Echipa CLSO garantează pentru eficiența cursurilor predate. De aceea, în cazul în care nu ești multumit de rezultate, ne poți contacta în termen de 3 luni de zile și îți returnăm integral taxa de curs achitată.