Învață română la CLSO

Alege cursul de română organizat de CLSO, dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și atingeți obiectivul țintit!

De ce să alegi cursurile noastre de limba română?

Cunoști pe cineva care vrea să învețe limba română? Ai ajuns la locul potrivit!

Dacă știi vreo persoană străină care vrea să învețe limba română sau pur și simplu dorește să-și aprofundeze cunoștințele, cursurile noastre pot fi cât se poate de recomandate!

 • cursurile de limba română sunt ideale pentru elevii care se pregătesc de examene sau pentru orice alte persoane care susțin o examinare din gramatica limbii române;

Mediul de afaceri din România este din ce în ce mai dens și prin urmare limba română devine tot mai cerută. Exista o mulțime de companii internaționale care-și trimit angajații pe teritoriul țării noastre. Și dacă tot urmează să-și desfășoare activitatea aici, de ce sa nu învețe limba noastră?

Chiar dacă nu știai, exista o mulțime de motive pentru care merită să te înscrii la un curs de limba română. Zeci de articole online descriu limba noastră ca fiind una dintre cele mai interesante limbi ale lumii.

Părerile cursanților noștri despre cursurile de limba română

“Pana la venerabila varsta de 83 de ani vorbesc 5 limbi straine iar in urma cu 2 ani am decis sa incep sa o invăț și pe a VI-a ( limba română). Învățarea unei limbi străine m-a ajutat și mă ajuta să-mi antrenez creierul și să-l păstrez tânăr. Multumesc celor de la CLSO pentru suport.”


Klaus E.

“De 3 ani îmi desfășor o parte din activitate și în România. Până acum am învățat anumite lucruri „din zbor” însa mi-am dorit să știu să vorbesc mai mai mult și mai bine pentru a reuși să-mi dezvolt și mai mult afacerea în această frumoasă țară. Cu toate ca nu îndrăgesc foarte mult gramatica în general aici mi s-au strecurat foarte multe noțiuni de acest gen fără sa-mi dau seama. Cred ca un profesor bun asta face până la urmă.”


Uggo C.

Pachete cursuri limba română

Modul A1

$1850 lei
 • Nivel Începător 1
 • 50 ore + 10 ore GRATUIT
 • Test plasare inclus

Modul A2

$1850 lei
 • Nivel Elementar 1 și 2
 • 50 ore + 10 ore GRATUIT
 • Test plasare inclus

Modul B1

$1850 lei
 • Nivel Pre-Mediu 1 și 2
 • 50 ore + 10 ore GRATUIT
 • Test plasare inclus

Modul B2

$1850 lei
 • Nivel Mediu 1 și 2
 • 50 ore + 10 ore GRATUIT
 • Test plasare inclus

Modul C1

$1850 lei
 • Nivel Avansat 1 și 2
 • 50 ore + 10 ore GRATUIT
 • Test plasare inclus

Modul C2

$1850 lei
 • Nivel Avansat 1 și 2
 • 50 ore + 10 ore GRATUIT
 • Test plasare inclus

Detalii referitoare la fiecare modul / nivel

Nu ești mulțumit de rezultate? Primești banii înapoi

Descoperă detalii importante despre taxa de curs alături de alte informați relevante

Echipa CLSO garantează pentru eficiența cursurilor predate. De aceea, în cazul în care nu ești mulțumit de rezultate, ne poți contacta în termen de 30 de zile de la finalizarea modulului la care te-ai înscris iar noi îți vom returna integral taxa de curs achitată. Precizăm faptul că, aceasta se aplică doar în cazul în care prezența ta la curs a fost de 100%.

Plata taxei pentru urmarea unui modul (curs cu minim 6 persoane) se face, fie integral la înscriere fie în două rate.

 • prima rată se achită la înscriere
 • a doua rată trebuie achitată în maxim două săptămâni de la începerea modulului. Neachitarea celei de-a doua rate în acest termen atrage după sine imposibilitatea de a participa în continuare la cursuri.

In varianta curs individual ( cu o singură persoană) taxa se stabileşte în funcţie de nivelul solicitat de cursant.

ATENŢIE!

Taxa nu acoperă costul manualelor.

Taxele achitate la sediul nostru pot fi efectuate doar în numerar (cash), nu prin card.

Totodată, taxa nu se restituie şi nu se fac reduceri în cazurile în care cursanţii au absentat din motive personale. În cazul în care absentează profesorul, cursurile se vor recupera prin

 • prelungirea modulului;
 • o alta soluție care se stabilește de comun acord cu majoritatea cursanților;

Date start cursuri CLSO – variantă curs grupă (minim 6 persoane)

* Precizăm ca aceste date sunt cu caracter general și se aplică doar la varianta curs grupa (minim 6 cursanți), grupă formata de Centrul de limbi străine Oradea.

Perioada de așteptare pentru formarea unei grupe este de 30 de zile de la înscriere.

În cazul în care o grupă nu se formează în acesta perioadă, iar dvs. nu mai puteți ori nu mai doriți să așteptați ca grupa să se formeze, puteți opta pentru returnarea sumei achitate.

* În cazul în care optați pentru un curs în varianta curs individual, 2 – 5 cursanți ori mai mulți și sunteți deja o grupă formată, datele afișate pot fi modificate la cerere.

Date la care încep cursurile: 03.01.2023, 09.02.2023, 10.03.2023; 17.03.2023; 05.05.2023; 19.05.2023; 07.07.2023; 21.07.2023; 08.09.2023; 22.09.2023; 10.11.2023; 22.11.2023; 09.12.2023.

Formular înscriere curs limba română

Prin prezentul formular doresc si sunt de acord să mă înscriu la cursurile organizate de Centrul de Limbi Straine GCB, cu sediul în Oradea, Str. Primariei Nr. 54,Ap. 14, reprezentată aici prin administratorul Gal Corina. Declar că mă angajez să plătesc suma afișata pentru modulul de curs. Declar ca sumele plătite nu se restituie în cazul în care renunț pe parcurs la modulul în curs și că sunt dispus să aștept 30 de zile de data înscrierii ( exceptând cazul în care nu apare o data exactă pe site-ul CLSO pentru începerea unui curs) până la data de începere a cursului ales de mine, în caz contrat putând opta pentru înapoierea sumelor plătite.  0
  Cursanți
  0
  Cursuri limbi străine
  0
  Documente traduse
  0
  Ani de experiență

  Vrei să înveți o limbă străină , dar mai ai câteva întrebari?

  Nu e nimic. Lasă-ne datele tale și te vom contacta noi cât mai repede!