Traduceri Autorizate si Interpretariat de Calitate

Câștigă timp! Comandă simplu și rapid! Trimite documentul scanat la adresa de email contact@clso sau completează formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Servicii de Traduceri in Oradea

Oferim servicii de traduceri legalizate dintr-un portofoliu larg de limbi străine.

În măsura în care ești interesat de serviciile noastre de traduceri te rugăm să completezi formularul de contact din partea de jos a paginii și sa ne trimiți textul sau documentul pe care vrei să-l traduci. Vom reveni la tine cu o ofertă personalizată în cel mai scurt timp posibil!

Profesorii și traducătorii CLSO sunt persoane cu o vastă experiență în domeniu. Aceștia se remarcă prin rezultate notabile.

 • traduceri în domeniul juridic: hotărâri judecătoreşti, procuri, contracte de vânzare-cumpărare, contracte de leasing, contracte de comodat;

 • dosare de emigrare: certificate de naştere, de căsătorie, diplome de bacalaureat, de licenţă, de master, foi matricole pentru liceu şi facultate, cărţi de muncă, atestate profesionale, scrisori de recomandare, caziere;

 • documente emise de institutii de invatamant: programe analitice pentru orice tip de facultate; acte de studii pentru obţinere de burse în străinătate; traduceri din domeniul economic: contracte economice, bilanţuri contabile, planuri de conturi, studii de marketing;

 • acte pentru înfiinţarea firmelor: contractul şi statutul firmei, împuterniciri, hotărâri judecătoreşti;

 • traduceri în domeniul tehnic: energetic, electric, mecanic, automatică, IT, construcţii edilitare, proiectare, arhitectură, urbanism, traducere de studii fezabilitate, de prospecte tehnice, de proiecte, devize pentru construcţii, caiete de sarcini, documentaţie pentru participare la licitaţie, manuale de calitate pentru certificare ISO.

 • traduceri domeniu medical

 • la cerere putem traduce documente din orice domeniu

Servicii de Interpretariat in Oradea

Ai nevoie de un interpret de incredere care să se adapteze la natura evenimentului, domeniul și locul de desfăsurare al acestuia?

CLSO te poate ajuta sa ajungi la rezultatele dorite prin cei mai buni interpreţi, acestia avand posibilitatea de a vă vor oferi suport pe intreaga durată a evenimentului.

Tu trebuie doar sa te ocupi de organizarea evenimentului, in timp ce de succesul acestuia ne ocupam noi!!

juridic medical tehnic
administrativ economic comercial
financiar informatic literar
biologie genetică petrochimie
fizică psihologie sociologie

Recenzii Recente pentru Traduceri Legalizate in Oradea

Descoperă ce parere au clienții noștri despre serviciile de traducere si intepretariat pe care le furnizăm.

“Încă din anul 2016 CLSO Traduceri este partenerul nostru în ceea ce privește serviciile de traduceri tehnice, dând dovadă de promptitudine și seriozitate.”


Reprezentant, GIG Tour
“Suntem impresionați de livrarea rapidă și de profesionalismul CLSO Traduceri. Recomandam cu încredere!”


Florian Eder, General Manger la European Vegetable
“ Pe Centrul de limbi straine Oradea ne-am bazat mereu in ceea ce priveste perfectionarea lingvistica deoarece angajatii nostri sunt cei mai importanti factori pentru succesul nostru. Termenele propuse si rezultatele au fost pe masura asteptarii noastre. CLSO se gaseste pe lista de selectie pentru viitoare colaborari. Recomandam CLSO pentru profesionalismul si corectitudinea cu care isi trateaza colaboratorii si cursantii!”


Reprezentant, ANDROMI

Formular trimitere document  0
  Cursanți
  0
  Cursuri limbi străine
  0
  Documente traduse
  0
  Ani de experiență

  Vrei să înveți o limbă străină , dar mai ai câteva întrebari?

  Nu e nimic. Lasă-ne datele tale și te vom contacta noi cât mai repede!