Descoperă răspunsurile la cele mai comune întrebări referitoare la serviciile noastre

Înscrierile se pot face atât la sediul nostru principal din str. Primăriei, nr. 54, ap. 14, Oradea, Bihor, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, cât și online. Este necesar să achitați taxa totală a cursului sau prima rată pentru a putea participa la cursurile CLSO. În cazul în care la înscriere se achită doar jumătate din contravaloarea cursului, diferența plătește în cel mult 2 săptămâni de la data de începere a cursului. Pentru înscriere se va completa cu datele personale (asa cum apare în buletin ori în pașaport) formularul de înscriere ( fie offline, fie online) – a se atașa link-ul direct pentru plata.
Persoanele care doresc să urmeze un curs lingvistic la nivelul A0 ori A1 nu vor susține un test de plasare.

Nu este necesară deplasarea personala la sediul CLSO. Înscrierile se pot face și online. Dacă optați însa pentru varianta – inscriere personala la sediul CLSO – vă poate reprezenta o persoana delegata care să vă cunoască datele personale necesare pentru completarea formulatului de înscriere. Odată cu înscrierea se achita contravaloarea cursului ori jumătate din contravaloare iar diferența în cel mult 2 săptămâni de la începerea cursului.

Nu. Nu sunt necesare acte de studii (bacalaureat/licență/masterat etc.)

DA. CLSO organizeză atât cursuri pentru copii câtși cursuri pentru adulți sau companii.

Zilele se stabilesc în funcție de mai mulți factori: opțiunea majorității cursanților, disponibilitatea profesorului, disponibilitatea sălilor de curs. În cazul în care orarul stabilit nu vă avantajează, există posibilitatea de transfer la o altă grupă de același nivel în cazul în care există în acel moment o altă grupă la același nivel.

0
Cursanți
0
Cursuri limbi străine
0
Documente traduse
0
Ani de experiență

Vrei să înveți o limbă străină , dar mai ai câteva întrebari?

Nu e nimic. Lasă-ne datele tale și te vom contacta noi cât mai repede!