Curs limba italiană2024-01-11T08:33:00+00:00

Cauți un curs de limba italiană?

Alături de CLSO înveți italiană, iti dezvolți abilitățile de comunicare și-ți atingi obiectivul țintit!

De ce ar trebui să înveți italiană?

Un curs de limba italiană poate fi ideal pentru tine dintr-o mulțime de motive…

 • Te interesează cultura italiană? Italiana este limba operelor lui Dante, Petrarca și Boccaccio, a picturilor lui Leonardo da Vinci și Michelangelo, precum și a operei clasice. A învăța limba italiană îți poate oferi un acces direct și profund la aceste capodopere culturale.
 • Afacerile sau oportunitățile de carieră se numără printre prioritățile tale? Italia are a treia cea mai mare economie din Uniunea Europeană și este o forță importantă în industrii precum moda, designul de automobile, tehnologia și gastronomia. A vorbi limba italiană poate deschide uși în aceste domenii.
 • Vrei să vizitezi Italia? Italia este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, renumită pentru orașele sale istorice, peisajele sale frumoase și bucătăria sa delicioasă. Cunoașterea limbii italiene poate îmbogăți experiența ta de călătorie în această țară, permițându-ți să te integrezi mai bine cu cultura locală și să explorezi zone mai puțin turistice.

 • Știai că vorbitorii de limba română învață ușor italiană? Dat fiind că ambele limbi provin din aceeași familie de limbi (limbile romanice), există o serie de similarități între limba italiană și limba română în ceea ce privește vocabularul, gramatica și structura. Acest lucru poate face ca învățarea limbii italiene să fie relativ mai ușoară pentru un vorbitor nativ de limba română, comparativ cu alte limbi străine.

curs italiana 1

De ce să alegi cursurile noastre de limba italiană?

Învață să vorbești italiană cu încredere!

* Doar completezi un formular și te contactăm noi!

Ce părere au cursanții despre cursurile noastre de limbi străine?

Ei au învățat cu noi și au fost mulțumiți!

Excellent
Based on 27 reviews
brereen dawa
brereen dawa
2022-01-26
It is very nice to have knowledgeable and experienced teachers. The lessons helped me a lot in improving my Romanian and I look forward to further progress with the help of my wonderful teacher
marius
marius
2022-01-26
Foarte mulțumit de cursurile de engleză, punctualitate, seriozitate
Madalina Garba
Madalina Garba
2022-01-02
Am urmat un curs de italiana cu doamna Alexandra Pogoni si am fost foarte multumita de implicarea si profesionalismul de care a dat dovada. Doamna Alexandra Pogoni este o persoana foarte calda si abila in comunicarea eficienta. Am reusit sa invat cu ea limba italiana la nivel de conversatie si o recomand pentru oricine isi doreste sa faca acest lucru cu un profesor dedicat si empatic.
Fabian Attila
Fabian Attila
2021-09-18
Extraordinar! Oamenii competenți!
Bogdan Gules
Bogdan Gules
2021-08-25
Urmez un curs de limba Germana la Centrul de Limbi Straine Oradea. Daca la inceputul cursului germana era pentru mine egala cu chineza, dupa doar 50 de ore pot sa citesc cursiv, sa inteleg in mare parte si sa port scurte conversatii. Recomand cu incredere, seriozitate si profesionalism maxim.
Sadovei Valentin
Sadovei Valentin
2021-05-14
Foarte multumit. Am observat imediat imbunatatirea capacitatii mele de comunicare in engleza ca urmare a cursului pe care il urmez. Multumesc d-nei profesoare pentru implicare si rabdare! Recomand!

Cât costă cursurile de limba italiană?

Descoperă informații relevante despre prețurile cursurilor noastre de italiană.

100 lei/oră

 • 50 de ore de curs (1 ora = 50 minute)

 • 2, 3, 4 ședințe/săptămână (1 sedință = 1 oră și 40 min)

 • durată maximă 12,5 săptămâni

 • module A1 – C2

 • test grilă de plasare

 • disponibil online

 • program personalizat

Curs în rate

1667 lei / lună

 • 50 de ore de curs (1 ora = 50 minute)
 • 2, 3, 4 ședințe/săptămână (1 sedință = 1 oră și 40 min)
 • durată maximă 12,5 săptămâni
 • module A1 – C2
 • test grilă de plasare
 • disponibil online
 • program personalizat
 • cursul se achită în 3 rate

Curs în grup

de la 1999 lei / pers.

 • 50 de ore de curs (1 ora = 50 minute)
 • 2, 3, 4 ședințe/săptămână (1 sedință = 1 oră și 40 min)
 • durată maximă 12,5 săptămâni
 • module A1 – C2
 • test grilă de plasare
 • disponibil online
 • program personalizat
 • organizat în grup de maxim 2, 3, 4, 5, 6 persoane

 • prețul variază în funcție de numărul de persoane, prețul afișat fiind pentru grupe de 6 persoane

Module de dificultate și teste de plasare

Află mai multe informații despre fiecare modul / nivel lingvistic sau optează pentru un test online de limba italiană

Informații utile despre cursurile noastre de limbi străine

O secțiune importanta, îți recomandăm să o citești!

Cursurile de limbi străine sunt structurate în 6 module, fiecare modul durează 2 – 7 luni, cuprinzând 50 de ore fiecare.
Variante de curs: curs individual, curs tandem (2 persoane), curs 3, 4, 5 persoane, cursuri în grupuri de minim 6 persoane.

Ritmul de desfăşurare este de 2 şedinţe/săptămână a câte 2 ore (1 ora reprezintă 50 de minute de curs + 10 minute pauza) până la 5 şedinţe/săptămână a câte 2 ore, în intervalul 15:00 – 16:4017:00 – 18:40, sau 19:00 – 20:40, iar zilele se stabilesc în funcţie de opţiunile majorităţii cursanţilor şi de programul profesorului.

În cazul în care sunteți deja un grup format în prealabil, de comun acord se poate stabili și un alt interval program pentru desfașurarea modulului de curs ales.

Exceptând persoanele care se numără printre începători, pentru nivelul mediu şi avansat distribuirea cursanților în grupe se face pe baza unui test de plasare.

Prețul unui test este de 250 lei (pentru aflarea nivelului lingvistic) sau gratuit dacă v-ați înscris la un curs organizat de instituția noastră. Testul se completează la sediul nostru din str. Primăriei, nr. 54, ap.14, Oradea, Bihor.

Echipa CLSO garantează pentru eficiența cursurilor predate. De aceea, în cazul în care nu ești mulțumit de rezultate, ne poți contacta în termen de 30 de zile de la finalizarea modulului la care te-ai înscris iar noi îți vom returna integral taxa de curs achitată. Precizăm faptul că, aceasta se aplică doar în cazul în care prezența ta la curs a fost de 100%.

Plata taxei pentru urmarea unui modul (curs cu minim 6 persoane) se face, fie integral la înscriere fie în trei rate, la începutul fiecărei luni.

ATENŢIE!

Taxa nu acoperă costul manualelor.

Taxele achitate la sediul nostru pot fi efectuate doar în numerar (cash), nu prin card.

Totodată, taxa nu se restituie şi nu se fac reduceri în cazurile în care cursanţii au absentat din motive personale. În cazul în care absentează profesorul, cursurile se vor recupera prin

 • prelungirea modulului;
 • o alta soluție care se stabilește de comun acord cu majoritatea cursanților;

* Precizăm ca aceste date sunt cu caracter general și se aplică doar la varianta curs grupa (minim 6 cursanți), grupă formata de Centrul de limbi străine Oradea.

Perioada de așteptare pentru formarea unei grupe este de 30 de zile de la înscriere.

În cazul în care o grupă nu se formează în acesta perioadă, iar dvs. nu mai puteți ori nu mai doriți să așteptați ca grupa să se formeze, puteți opta pentru returnarea sumei achitate.

* În cazul în care optați pentru un curs în varianta curs individual, 2 – 5 cursanți ori mai mulți și sunteți deja o grupă formată, datele afișate pot fi modificate la cerere.

Date la care încep cursurile: 03.01.2023, 09.02.2023, 10.03.2023; 17.03.2023; 05.05.2023; 19.05.2023; 07.07.2023; 21.07.2023; 08.09.2023; 22.09.2023; 10.11.2023; 22.11.2023; 09.12.2023.

Fa cunostință cu profesorul de italiană

Descoperă mai multe informații despre persoana care te va ajuta să înveți limba italiană

profesor italiana CLSO Alexandra Pogonii

Buongiorno!

Numele meu este Alexandra Pogonii și sunt profesor în Centrul de limbi straine Oradea. Sunt o fire prietenoasă, deschisă la noi idei și implicată în ceea ce îmi propun, iar acum dorința mea este să te învăț pe TINE limba italiană.

Este o limbă frumoasă, elegantă, fiind considerată limba iubirii. Îmi place munca în echipă, iar eu îți pot garanta că orele se vor desfășura într-o atmosferă cât mai plăcută din care vom avea multe de învățat.

Învață și tu gramatica limbii italiene plăcut și eficient, cu accent pe comunicare, dar și arta unui eseu făcut ca la carte!

Cursul este personalizat și adaptat nevoilor tale pentru că tu să ai parte de cea mai captivantă experiență și să nu simți că învățatul este o obligație, ci mai degrabă, o plăcere.

Te aștept în echipa mea! A presto!

* Doar completezi un formular și te contactăm noi!

Articole educative pentru pasionații de limba italiană

Formular înscriere curs limba italiană Oradea sau online

Prin prezentul formular doresc si sunt de acord să mă înscriu la cursurile organizate de Centrul de Limbi Straine GCB, cu sediul în Oradea, Str. Primariei Nr. 54,Ap. 14, reprezentată aici prin administratorul Gal Corina. Declar că mă angajez să plătesc suma afișata pentru modulul de curs. Declar ca sumele plătite nu se restituie în cazul în care renunț pe parcurs la modulul în curs și că sunt dispus să aștept 30 de zile de data înscrierii ( exceptând cazul în care nu apare o data exactă pe site-ul CLSO pentru începerea unui curs) până la data de începere a cursului ales de mine, în caz contrat putând opta pentru înapoierea sumelor plătite.  Te întrebi unde ne găsești în Oradea?

  Descoperă unde ne aflăm folosind Google Maps.

  0
  Cursanți
  0
  Cursuri limbi străine
  0
  Documente traduse
  0
  Ani de experiență

  Vrei să înveți o limbă străină , dar mai ai câteva întrebari?

  Nu e nimic. Lasă-ne datele tale și te vom contacta noi cât mai repede!

  Go to Top