Inspirati de Excelenta si Inovatie

Punem la dispoziție o gamă variată de cursuri de limbi străine disponibile atât online cât și la sediul nostru din Oradea.

despre CLSO 1

In contextul actual este nevoie de o forţă de muncă competitivă din punct de vedere bilingv, indiferent de domeniul operaţional. CLSO organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului școlar, în grupe restrânse (în general de maxim 15 cursanți). Avem o echipă tânără, care cuprinde profesori , trainer, traducători și interpreți formați în România și nu numai. Profesorii nostri se folosesc de experiența de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metodele fiind eficiente şi stimulante.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui curs complet (de la începători până la avansaţi) este de aproximativ doi ani. Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal, Daf Kompakt Deutsch, Langenscheidt, etc.), incluzând mijloace audio şi video.

La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obținut de cursant în urma evaluării profesorului. Certificatele sunt acreditate.

0
Cursanți
0
Cursuri limbi străine
0
Documente traduse
0
Ani de experiență

Vrei să înveți o limbă străină , dar mai ai câteva întrebari?

Nu e nimic. Lasă-ne datele tale și te vom contacta noi cât mai repede!