+40 745 900 225 contact@clso.ro

Află mai multe Despre noi

Cursuri limbi străine Oradea

CLSO

Avantajele invatarii unei limbi străine online şi offline. In contextul actual este nevoie de o forţă de muncă competitivă din punct de vedere bilingv, indiferent de domeniul operaţional.

CLSO organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului școlar, în grupe restrânse (în general de maxim 15 cursanți).

Avem o echipă tânără, care cuprinde profesori , trainer, traducători și interpreți formați în România și nu numai.

Profesorii nostri se folosesc de experiența de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metodele fiind eficiente şi stimulante.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui curs complet (de la începători până la avansaţi) este de aproximativ doi ani. Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal, Daf Kompakt Deutsch, Langenscheidt, etc.), incluzând mijloace audio şi video.

Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată între 30 şi 240 de ore, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână / 4 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână.

La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obținut de cursant în urma evaluării profesorului. Certificatele sunt acreditate.

Vrei să înveți o limbă străina?

Alătură-te echipei noastre și învață: Germană, Engleză, Italiană, Franceză, Română sau oricare altă limbă (la cerere) rapid și eficient.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a revoluționa cursurile de limbi străine prin cele mai eficiente și rapide metode de predare.

ONLINE & OFFLINE

La CLSO ai posibilitatea de a absolvi un curs de limbi străine atât online cât și offline. Tu alegi felul în care vrei să înveți!

LIMBI STRĂINE

Zilnic muncim pentru a ne largi portofoliul de limbi străine pe care îl punem la dispoziția clienților noștri.

PREȚURI COMPETITIVE

Cursurile noastre de limbi străine sunt concepute astfel încât aproape oricine să și le poată permite din punct de vedere financiar.

Selectează limba: