Detalii legate de termenii si conditiile de utilizare ale site-ului CLSO.ro

Reguli, descrierea serviciilor, neangajarea raspunderii si alte informatii importante.

 

Informatii importante

Site-ul web CLSO.ro, design-ul, experienta de utilizare si continutul regasit pe acesta este proprietatea firmeiCentrul de limbi straine G.C.B  S.R.L, cu sediul in Oradea, str. Primăriei, nr. 54, Bihor, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J5/2011/2015, CUI 35363580, numit pe parcursul acestor termeni si conditii CLSO.ro

Descrierea serviciilor

CLSO.ro.reprezinta un site care pune la dispozitia vizitatorilor servicii de traducere, cursuri limbi straine online și offline, atât pentru adulți cât și pentru copii precum si alte informatii cu privire la ceea ce cuprinde acest domeniu.
CLSO.ro.pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca toate informatiile prezente pe site sa fie exacte.

Acceptarea conditiilor

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, va rugam sa nu accesati acest site.

Reguli generale

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.
Este interzisa orice utilizare a continutului CLSO.ro.in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise trebuie trimise la adresa de email: contact@clso.ro.
Daca consideri ca un anumit continut aflat pe site-ul CLSO.ro.incalca drepturile tale te rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@clso.ro care sa includa drepturile incalcate.
Informatii aditionale despre felul in care sunt tratate datele cu caracter personal si modalitatile de urmarire ale vizitatorilor site-ului CLSO.ro pot fi regasite pe paginile Politica de Confidentialitate si Politica Cookie.

Actualizarea site-ului

CLSO.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului regasit pe acest site fara a face nici un fel de notificare in prealalbil. De asemenea, CLSO.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intreg continutul regasit pe site.

Neangajarea raspunderii

CLSO.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
CLSO.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. CLSO.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
CLSO.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile.

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

CLSO.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Incheierea acordului

CLSO.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.