Limba noastră-i o comoară!

Limba noastră-i o comoară, scrie poetul Alexei Mateevici în oda lui adusă limbii române. Sunt 28 de milioane de oameni în întreaga lume uniți prin graiul românesc.

La o simplă căutare pe Google aflăm că limba română este, între limbile romanice, a cincea după numărul de vorbitori, în urma spaniolei, portughezei, francezei şi italianei. 24 de milioane de oameni o au ca limbă maternă. Dintre aceștia, 17 milioane se află în Romania, unde este limbă oficială şi limbă maternă pentru mai mult de 90% din populaţie.

Odată cu intrarea României în Uniunea Europeana, străinii au investit la noi și, prin intermediul afacerilor pe care le derulează în țara noastră, au început să „prindă” cuvinte din limba noastră melodioasă. Tocmai de aceea ne-am gândit să creăm la CLSO un curs care li se adresează celor dornici să comunice fluent în limba română: oamenilor de afaceri, diplomaților, străinilor care lucrează, studiază la noi sau doresc să obțină cetățenie.

Cursurile noastre de limba română includ și prezentări despre istoria și datinile românilor pentru o experiență lingvistică și culturală complexă

Așadar, ce mai aștepți? Navighează pe site-ul nostru și află mai multe informații sau sună-ne la 0745 900 225 și beneficiază de consultanța gratuita!