Este vremea vacanțelor, când simplul gând că urmează un binemeritat concediu ne relaxează și ne transmite o poftă nebună de aventură prin locuri necunoscute.

Ce facem atunci când explorăm o țară străină și nu știm o boabă din vocabularul local? Ne salvează limba engleză, care a devenit un fel de limba universală pentru întreg mapamondul.

Ştiați că… Peste un miliard de oameni vorbesc limba engleză?

Ştiați că, în prezent, aproape 1.800.000.000 de oameni din întreaga lume vorbesc limba engleză? Limba engleză este acum cea mai vorbită limbă străină în 19 din cele 25 de state membre ale Uniunii Europene. Engleza este, de asemenea, una dintre cele șase limbi oficiale ale Națiunilor Unite. Tocmai de aceea este important să învățați engleza, indiferent de vârstă.

Engleza la CLSO, a piece of cake, cum ar spune britanicul! Floare la ureche!

La CLSO vă oferim posibilitatea să învățați rapid și eficient vocabularul de bază, pe care l-au învățat oameni de pe întreg globul. Cursurile noastre acreditate de limba engleză sunt disponibile și în varianta online, în fața calculatorului. Centrul nostru de limbi străine din Oradea este inclusiv Centru de Testare Cambridge.

Plecați în concediu cu lecția învățată! Nu de alta, dar dacă peste un miliard de oameni o vorbesc, de ce să nu învățați engleza măcar la nivel conversațional și să vă alăturați acestei comunități lingvistice uriașe?!