La fiecare început de an cu toții ne facem planuri. Unele rămân doar pe hârtie sau în proiecțiile noastre. Altele, devin realitate. Noi îți propunem să începi 2020 cu o provocare: învăță o limbă străină! Fie că dorești să te dezvolți profesional peste hotare, să călătorești în lumea largă sau să investești în dezvoltarea personală, cunoașterea unei limbi străine este o abilitate esențială în ziua de astăzi.

În 2020 trăim într-o lume în continuă și accelerată dezvoltare, mai ales în domeniul tehnologiei. Tocmai de aceea cunoașterea măcar a unei limbi străine este imperios necesară. Nu doar atunci când mergi în vacanțe sau călătorești în interes profesional și utilizezi vocabularul de bază. Pentru a afla informații din lumea întreagă, pentru a putea fi conectat la ce se întâmplă pe glob și pentru a cunoaște civilizații de pe toată planeta trebuie să vorbești fluent o limbă străină.

Vino la Centrul de Limbi Străine Oradea în 2020!

Noi, echipa CLSO, începem 2020 în forță! Experiența celor zece ani în domeniu ne-a învățat că începutul unui an vine la pachet cu putere de muncă, energie, bună dispoziție și entuziasm. După o binemeritată vacanță în care ne-am încărcat bateriile, suntem pregățiți să vă împărtășim exaltarea de a vorbi engleză, franceză, italiană, germană, maghiară, poloneză sau chiar rusă și japoneză.

Cursuri online sau offline!

Cursurile noastre sunt pentru începători, intermediari, avansați și sunt adresate atât copiilor, cât și adulților. Sunt concepute după codul european comun de referință pentru a dezvolta toate cele patru deprinderi esențiale: scris, citit, ascultat și vorbit. Orele se pot desfășura în mai multe variante: curs pentru un grup de minim 6 persoane, 3, 4 sau 5 persoane, în tandem sau individual.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui modul complet, de la începători până la avansaţi, este de aproximativ doi ani. Pentru predare folosim cele mai noi ediții ale celor mai prestigioase edituri străine, precum Macmillan, Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press sau Hueber. Metodele de predare sunt interactive și includ mijloace audio şi video.

În plus vă oferim posibilitatea pregătirii și obținerii certificatelor Cambridge English (PET, FCE, CAE ) pentru limba engleză și ÖSD pentru limba germană, dar și a altor atestate lingvistice.

Scopul nostru este de a veni în sprijinul cursanților care doresc să se pregătească pentru un examen, pentru un loc de muncă în străinătate, pentru aprofundarea cunoștintelor lingvistice sau pentru experiența personală. CLSO este prima școală de limbi străine din Oradea cu predare online, toate cursurile noastre fiind disponibile și pe internet. Fie in varianta online, fie offline!

Tu ce limbă străină înveți în 2020?

Mobilizarea poate să fie o piedică greu de trecut, dar nu imposibilă. Pentru început este de ajuns să accesezi site-ul nostru www.clso.ro să-ți faci o idee despre ce ai putea învăța. Acolo ai toate informațiile necesare să te convingi că învățarea unei limbi străine nu este o corvoadă. Din contră! Poate să fie un proces care îți testează limitele și te provoacă să ieși din starea de confort pentru a evolua pe plan personal. În plus, cercetările științifice au stabilit, de-a lungul timpului, că învățarea limbilor străine are efecte deosebite în dezvoltarea creierului, păstrarea memoriei și creșterea atenției. Obiceiul de a memora cuvinte străine, exercițiile de pronunție într-o altă fonetică decât cea cunoscută ne pot permite să menținem o minte limpede la varste înaintate și să protejăm creierul de degradarea intelectuală.

Învățarea mai multor limbi străine prezintă, fără doar și poate, o listă lungă de avantaje certe. Tu ce limbă străină te-ai decis să înveți în 2020?