0040 745 900 225 contact@clso.ro clso
Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ateliere pentru copii cuminți și cu minți luminate

Clever Kids - primele ateliere bilingve (engleză/germană) din Oradea. Copilul tău poate învăța simultan, prin metode creative, două limbi străine.

Clever Kids este vizuina cu… viziune! O scorbură ascunsă, plină cu comori, unde explorăm prin joc talente, hobby-uri şi înclinaţii. Dascăli simpatici profită la maximum de spiritul ludic al prichindeilor şi le pun în valoare abilităţile şi aptitudinile.

Sâmbăta nu a fost niciodată mai distractivă! Veniţi în fiecare week-end în vizuina noastră şi împreună vom forma in joacă viitori adulţi cu personalitate şi viziune.

Vom păşi pe tărâmuri de basm şi vom fi fermecaţi de poveşti în limbile engleză şi germană, ne vom exersa dexteritatea şi ne vom îmbunătăţi motricitatea, vom explora emoţiile, ne vom îmbogăţi vocabularul şi vom învăţa să vorbim in public.

Vă propunem trei ateliere bilingve, care se desfășoară simultan în fiecare sâmbătă:

MICII JURNALIŞTI (în limba română) – învățăm cum să pronunțăm corect cuvintele, facem exerciții de dicție și apoi deprindem abilități de a vorbi în public sau chiar la televizor, ne dezvoltăm abilitățile de relaționare.

MÂNUŢE SPRINTENE (în limbile engleză și germană) – învățăm să creăm singuri propriile jucării, să modelăm obiecte personalizate și ne exersăm dexteritatea și imaginația.

ATELIER DE CONVERSAȚIE BILINGV (în limbile engleză și germană) – ascultăm cântecele, citim povești, facem înconjurul lumii pentru a învăța limba engleză/germană, prin activități interactive.

Cursul se adresează copiilor cu vârste între 5 și 10 ani, se desfășoară pe durata a patru sâmbete, iar pretul este 300 RON/participant.

Fiecare ședință se desfășoară în intervalul orar 10:30 – 13:00. Atelierele se organizează de la o prezență minimă de șase participanți.

Clever Kids este cel mai nou proiect al CLSO- Cursuri de Limbi Străine Oradea.


Cursuri limbi străine pentru copii

Cursuri limbi străine pentru copii

Vrei sa-ti tii copilul ocupat in maniera constructiva in vacanta mare si sa-l ajuti sa-si consume energiile intr-un cadru supravegheat?

Te intereseaza organizarea unor cursuri de limbi straine dupa incheierea anului scolar?

Scoala de vara CLSO poate deveni solutia potrivita!

scoala de vara 3

Programă școala de vară:

Cursurile se organizează pe perioada 20.06.2018-18.07.2018 cu posibilitate de prelungire ( în cazul în care se formeză o nouă grupă de minim 10 copii):

 • grupele sunt formate din minim 10 copii- maxim 15
 • cost 40 ron/ zi timp de 4 ore
 • programul de desfășurare este de la ora 8.30-12.30 de luni până vineri.
 • Gustare la ora 10.30 ( un fruct ori un corn)


Activități:

 • Curs limba germană: o oră/ zi
 • Curs limba engleză: o oră/ zi
 • Curs limba franceză : 2 ore/ săptămână

Artă și măiestrie

 • Origami
 • Lucru manual
 • Vizite tematice în parcuri, muzee, grădina zoologică
 • Vârstă minimă pentru înscriere: 6 ani!

Cursurile “CLSO KIDS” se adresează copiilor de toate vârstele, începând cu 6 până la 14 ani. Metodele de predare sunt atât metode moderne cât și metode clasice.

Metodele și tehnicile de predare moderne se apropie foarte mult de cunoscuta metoda “Maria Montessori”, prin faptul că învățarea se face bazat pe ceea ce experimentează copilul cu toate simțurile.

Așadar copilul d-voastră  își dezvoltă gândirea în toate aspectele!

CURS DE LIMBA GERMANĂ cu începere din 27 septembrie

Lumea plină de aventuri a limbilor străine e la un click distanță de copilul tău! Înscrie-l la un CURS DE LIMBA GERMANĂ cu începere din 27 septembrie și va deveni membru Kids Club CLSO!

Pentru mai multe informații sună la 0745900225!

Locație cursuri: Str. Primariei nr. 54, ap. 14, Oradea

Locurile sunt limitate!

<hr/ >

 

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ cu începere din 27 septembrie!

Îți dorești ca micuțul tău să învețe o limbă străină corect și eficient? Atunci locul lui este în Kids Club CLSO! Înscrie-l acum la un CURS DE LIMBA ENGLEZĂ cu începere din 27 septembrie!/

Pentru mai multe informații sună la 0745900225!

Locație cursuri: Str. Primariei nr. 54, ap. 14, Oradea

Locurile sunt limitate!

<hr/ >

Parteneri

 • Alpina Tubular Motors
 • ACCESA
 • Laguna Medical
 • health my vision

Echipa CLSO garantează pentru eficiența cursurilor predate. De aceea, în cazul în care nu ești multumit de rezultate, ne poți contacta în termen de 3 luni de zile și îți returnăm integral taxa de curs achitată.