Cursurile de germană vă oferă șansa de a învăța germana așa cum vă place: prin e-learning, la computer, cu ajutorul filmelor, a fișierelor audio și a podcasturilor, sau chiar în modul clasic, tipărind fișele de lucru. Alegeți între cursuri de germană pentru începători și avansați. Materialele multimediale sunt pregătite de profesori care predau germana ca limbă străină.

Deşi este deseori considerată una dintre cele mai grele limbi care poate fi învăţată, există totuşi numeroase motive pentru care o puteţi învăţa. Dintre acestea, câteva ar fi:

1.  Limba germană este limba inventatorilor şi a innovatorilor

O mare parte din inventatorii lumii provin dintr-o ţară germanică, dintre care peste 100 au câştigat premii Nobel.

2.  Limba germană este o limbă academică importanta

Este una dintre cele mai folosite limbi pentru studii ştiinţifice, după engleză si chineză. Astfel, unele carţi de specialitate pot fi găsite doar în această limbă

3.  Educatie la un alt nivel

Unul din motivele principale pentru care germanii obţin atât de multe realizari intelectuale este datorat desigur si faptului că universităţile germane au o reputaţie excelentă, majoritatea fiind scutite de orice taxe.

4.   Germania este una din super-puterile econmomice ale lumii

Fiind una din cele mai bine dezvoltate economii din Europa, şansele de relizare a unor colaborari în domeniul profesional sunt foarte ridicate. Germania este casa multor companii şi corporaţii tehnologice internaţionale.

5.   Şansele de găsire a unui job sunt foarte ridicate

Siemens, Volkswagen, Adidas sau Lufthansa sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute companii germane care caută constant talente noi. Astfel, cunoaşterea limbii germane te poate ajuta să îţi găseşti un job foarte bun, şi să-ţi creşti considerabil nivelul de trai.

 

La CLSO te așteaptă o echipă de profesori excelenti de limba germană, atât pentru cursuri ONLINE cât și OFFLINE. Totodată, la CLSO îți poți testa nivelul cunoștintelor de limbi străine pentru a alege modulul de curs care ți se potrivește: începător, mediu, avansat.

Înscrie-te acum la un curs si lărgeşte-ţi orizonturile profesionale!

 

Echipa CLSO

Tel: 0745.900.225

Email: curslimbastraina@gmail.com

Oradea, Str. Primăriei Nr. 54

www.clso.ro I Facebook.com/curslimbastraina