Noul an școlar începe și la CLSO. Vacanța mare a intrat deja pe ultima sută de metri. Dar încă mai e loc și timp pentru ultimele preparative: uniforme, pantofiori, ghiozdane și… cursuri de limbi străine pentru copii… și nu doar pentru ei…

În scurt timp, anul școlar 2018-2019 își va face simțită prezența puțin peste tot. În librării și în papetării, în magazinele cu articole vestimentare, în sălile unităților de învățământ și-n portofelele părinților.

Curând, același aer de toamnă cu miros de băncuțe și cretă va cuprinde și va guverna peste sediul Centrului de Limbi Străine Oradea.

Aici, echipa noastră de profesori și trainer-i își așteaptă cu drag cursanții: copilași care abia în acest an fac cunoștință cu școala, dar și adulți care numără decenii de la ultimele teze și note-n catalog.

Cursuri de limbi străine pentru copii

Dacă ești părinte și dorești să-i oferi copilului mai multe șanse decât poate ai avut la rându-ți, caută cursurile pentru copii.

  • Copilul tău necesită studiu suplimentar pentru aprofundarea limbii germane?

Avem vești bune și cursuri de germană pentru copii, pe care cel mic le va adora!

  • Dorești să-i deschizi copilului tău apetitul pentru limbile străine?

Ia-o încetul cu încetul, cu ceva foarte accesibil. Orele de engleză sunt fix ce are nevoie!

Profesorii noștri, experți atât în metode de predare clasice, cât și în cele alternative, cu multă măiestrie, vor ști cum să capteze atenția școlarilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Călătoria printre cuvinte, cu tehnici de memorare, reguli gramaticale, conversații etc. își are începutul în ziua de 27 septembrie. Dar așteaptă-te la mai mult decât le lecții comune. Pregătește-te pentru o adevărată aventură demnă de această epocă.

Orele de curs sunt direcționate dincolo de simpla aprofundare a unor noțiuni care, în mod normal, se pot dobândi și în unitățile de învățământ.

Lecțiile sunt în așa fel concepute încât să cucerească din prima până și caracterele rebele. Să încurajeze explorarea, gândirea și cunoașterea. Pentru că școala poate însemna mai mult decât lecții predate după o programă rigidă, posibil învechită.

Cursuri de limbi străine pentru adulți

Cu ocazia noului an școlar, și tu poți profita de propunerile noastre.

  • Vrei să mergi peste hotare pentru un job, dar nu știi o boabă de franceză?

Nicio grijă, te poți înscrie cât mai iute la cursurile de franceză CLSO!

  • Crezi că engleza te poate ajuta cel mai bine în aventurile prin lumea largă?

Stai calm și pregătește-te de lecțiile de engleză online sau din offline!

  • Îți lipsește ”ingredientul” în măsură să-ți scoată din anonimat CV-ul?

Înarmează-te cu mult chef de învățare pentru că te așteptăm la cursul de japoneză!

Și dacă nu știi încă, cele 3 variante nu sunt singurele de la CLSO dedicate adulților.

Dar te lăsăm să descoperi chiar tu ce mai include portofoliul nostru.

Până una alta, te încurajăm să faci pasul cel mare și să înveți prima limbă străină sau poate a doua. Pentru că niciodată nu-i târziu să aduci o schimbare radicală în viața ta.

Înainte de a pune punct… 

Cum lipsesc abia câteva zile până ce sunetele de clopoțel vor anunța începutul noului an școlar, profită și înscrie-ți copilul la unul dintre cele 2 cursuri de limbi străine pentru copii.

Folosește acest prilej și pentru tine. Avem o mulțime de propuneri și ai de unde alege! Nu lăsa pe mâine studiul de azi!