+40 745 900 225 contact@clso.ro

Curs (online & offline) Limba Japoneză

Dată start curs japoneză: 25.03.2020. Înscrie-te din timp!

* data de începere a cursurilor este valabilă pentru cursurile organizate în grup (minim 6 persoane)

Învață japoneză

LA CLSO

Toate cursurile de limbi străine sunt disponibile atât online cât și offline. Pentru a afla mai multe detalii, te invităm să verifici secțiunea dedicată prețurilor.

Acceptă provocarea noastră și învață să vorbești una din cele mai fascinante limbi din lume!

Cursurile de limba japoneză sunt mai mult decât ideale atât pentru persoanele care vor să învețe aceasta limbă cât și pentru cei pasionați.

Limba din țara soarelui răsare poate cu adevărat să-ți schimbe perspectiva despre o limbă străină, aceasta punând la dispoziție o cultură cât se poate de originală.

Aflându-se pe locul doi în topul puterilor economice de la nivel mondial, Japonia poate fi o țară perfectă pentru dezvoltarea unei cariere de succes. Astfel, dacă urmărești să te angajezi acolo, un curs de limba japoneză poate să te ajute foarte mult.

Nu în ultimul rând, orice cunoscător de limba japoneză iese în evidenta. Vei fi remarcat în toate grupurile atunci când vei fi auzit că vorbești aceasta limbă.

Alege cu încredere cursul de japoneză pe care ți-l punem la dispoziție! Află mai multe detalii în rândurile următoare.

Ce spun cursanții

RECENZII

Sunt avocat de cativa ani buni iar una din dorintele mele este aceea de a-mi antrena creierul mereu. Asta m-a determinat sa caut un curs de limba japoneza. Cu un simplu google search am gasit cursul de japoneza si in Oradea la CLSO. Simt ca evoluez iar asta imi da o satisfactie maxima. „Profa” e si ea maxima :)))).

Alexandra G

Structura

Cursul de limba japoneză este structurat în 7 module, fiecare modul durează 2 – 7 luni, cuprinzând 30, 60, 75, 95, 120, 150, 180 de ore .

Variante de curs:

  • curs individual (cu o singură persoană)
  • curs 3, 4, 5 persoane
  • curs tandem
  • cursuri în grupuri de minim 6 persoane

!! Prețurile afișate se referă la curs grupă (minim 6 persoane). Cursurile cu un număr mai mic de persoane au un tarif mai mare, acesta stabilindu-se în funcție de numărul participanților la curs.

Cursul se poate desfășura atât la sediul nostru cât și pe Skype în cazul în care nu va puteți deplasa ori aveți reședința sau domiciliul într-un alt oraș ori ţară.

Orar

Ritmul de desfăşurare este de 2 şedinţe/săptămână a câte 2 ore până la 5 şedinţe/săptămână a câte 2 ore, în intervalul 15:00 – 17:00, 17:00 – 19:00, sau 19.00 – 21.00, iar zilele se stabilesc în funcţie de opţiunile majorităţii cursanţilor şi de programul profesorului. În cazul în care sunteți deja un grup format în prealabil, de comun acord se poate stabili și un alt interval program pentru desfașurarea modulului de curs ales.

Test de plasare

Exceptând persoanele care se numără printre începători, pentru nivelul mediu și avansat distribuirea cursanților în grupe se face pe baza unui test de plasare. Prețul unui test este de 100 lei (pentru aflarea nivelului lingvistic) sau 50 lei dacă v-ați înscris la un curs organizat de instituția noastră. Testul se completează la sediul nostru din str. Primăriei, nr. 54, ap. 14, Oradea, Bihor.

Modul [A1]

1050 lei

Nivel Începător 1

Durata: 60 ore

Test plasare inclus

Modul [A2]

1310 lei

Nivel Elementar 1 și 2

Durata: 75 ore

Test plasare inclus

Modul [B1]

1660 lei

Nivel Pre-Mediu 1 și 2

Durata: 95 ore

Test plasare inclus

Modul [B2]

2100 lei

Nivel Mediu 1 și 2

Durata: 120 ore

Test plasare inclus

Modul [C1]

2625 lei

Nivel Avansat 1 și 2

Durata: 150 ore

Test plasare inclus

Modul [C2]

3150 lei

Nivel Avansat 1 și 2

Durata: 180 ore

Test plasare inclus

Modul [A1]

1260 lei

Nivel Începător 1

Durata: 60 ore

Test plasare inclus

Modul [A2]

1575 lei

Nivel Elementar 1 și 2

Durata: 75 ore

Test plasare inclus

Modul [B1]

1995 lei

Nivel Pre-Mediu 1 și 2

Durata: 95 ore

Test plasare inclus

Modul [B2]

2520 lei

Nivel Mediu 1 și 2

Durata: 120 ore

Test plasare inclus

Modul [C1]

3150 lei

Nivel Avansat 1 și 2

Durata: 150 ore

Test plasare inclus

Modul [C2]

3780 lei

Nivel Avansat 1 și 2

Durata: 180 ore

Test plasare inclus

Detalii referitoare la fiecare modul / nivel

A1

BASIC USER

Breakthrough

A2

BASIC USER

Waystage

B1

INDEPENDENT USER

Threshold

B2

INDEPENDENT USER

Vantage

C1

PROFICIENT USER

Effective Op. Profficiency

C2

PROFICIENT USER

Mastery

Plata taxei pentru urmarea unui modul (curs cu minim 6 persoane) se face, fie integral la înscriere fie în două rate.

  • prima rată se achită la înscriere
  • a doua rată trebuie achitată în maxim două săptămâni de la începerea modulului. Neachitarea celei de-a doua rate în acest termen atrage după sine imposibilitatea de a participa în continuare la cursuri.

In varianta curs individual ( cu o singură persoană) taxa se stabileşte în funcţie de nivelul solicitat de cursant.

ATENŢIE!

Taxa nu acoperă costul manualelor.

Taxele achitate la sediul nostru pot fi efectuate doar în numerar (cash), nu prin card.

Totodată, taxa nu se restituie şi nu se fac reduceri în cazurile în care cursanţii au absentat din motive personale. În cazul în care absentează profesorul, cursurile se vor recupera prin

  • prelungirea modulului;
  • o alta soluție care se stabilește de comun acord cu majoritatea cursanților;

Echipa CLSO garantează pentru eficiența cursurilor predate. De aceea, în cazul în care nu ești mulțumit de rezultate, ne poți contacta în termen de 30 de zile de la finalizarea modulului la care te-ai înscris iar noi îți vom returna integral taxa de curs achitată. Precizăm faptul că, aceasta se aplică doar în cazul în care prezența ta la curs a fost de 100%.

 

Date start cursuri CLSO - variantă curs grupă (minim 6 persoane).

* Precizăm ca aceste date sunt cu caracter general și se aplică doar la varianta curs grupa (minim 6 cursanți), grupă formata de Centrul de limbi străine Oradea. Perioada de așteptare pentru formarea unei grupe este de 30 de zile de la înscriere. În cazul în care o grupă nu se formează în acesta perioadă, iar dvs. nu mai puteți ori nu mai doriți să așteptați ca grupa să se formeze, puteți opta pentru returnarea sumei achitate.

* În cazul în care optați pentru un curs în varianta curs individual, 2 – 5 cursanți ori mai mulți și sunteți deja o grupă formată, datele afișate pot fi modificate la cerere.

Date a care încep cursurile: 19.09.2019; 14.10.2019; 26.11.2019; 28.01.2020; 25.03.2020; 26.05.2020; 15.07.2020; 17.09.2020; 24.11.2020

Formular înscriere curs limba japoneză

Prin prezentul formular doresc și sunt de acord să mă înscriu la cursurile organizate de Centrul de Limbi Străine GCB, cu sediul în Oradea, Str. Primăriei Nr. 54, Ap. 14, reprezentată aici prin administratorul Gal Corina. Declar că mă angajez să plătesc suma afișata pentru modulul de curs. Declar ca sumele plătite nu se restituie în cazul în care renunț pe parcurs la modulul în curs și că sunt dispus să aștept 30 de zile de data înscrierii ( exceptând cazul în care nu apare o data exactă pe site-ul CLSO pentru începerea unui curs) până la data de începere a cursului ales de mine, în caz contrar putând opta pentru înapoierea sumelor plătite.Vrei să înveți o altă limbă străină?

Apasă pe butonul de mai jos și descoperă limbile străine care pot fi învățate la Centrul de Limbi Străine Oradea – CLSO.

Selectează limba: