? CLEVER KIDS ?, ateliere bilingve pentru copii.
?? Pove-știm în limbi străine. ??

? La primele ateliere bilingve din Oradea, prichindeii cu vârste între 4 și 12 anișori au parte de educație nonformală în limbile engleză și germană. Într-un mediu prietenos și relaxat, cu imagini vesele și figurine colorate create chiar de ei, micuții își dezvoltă creativitatea și personalitatea.

? Mjloacele prin care cei mici învață cele două limbi străine sunt practice, iar procesul se desfașoară natural. Copiii observă, ascultă cântecele, povești și sunt implicați în experiențe senzoriale.

? Metoda de învățare se bazează pe jocuri interactive, experimente ingenioase și activități creative menite să încurajeze deprinderea spontană a limbilor străine. Practic învățăm să creăm singuri propriile jucării, să modelăm obiecte personalizate și ne exersăm dexteritatea și imaginația.

? Atelierele continuă și pe perioada verii, când organizăm Școala de vară bilingvă pentru copii. Aceeași metodă de ludică, jocurile outdoor, sportul în aer liber și vizitele la obiective turistice din oraș vor transforma o lună din vacanța picilor într-o experiență unică, prin care iși dezvolta personalitatea și inteligența emoțională.

☎️ 0745 900 225
https://m.facebook.com/CleverkidsbyCLSO

ateliere bilingve pentru copii