3 ani, vârsta ideală!

Cercetătorii de la Universitatea Harvard au stabilit, în urma unor studii recente, că vârsta ideală pentru un copil de a începe să învețe o limbă străină este cea de 2-3 ani. La 2 ani, copilul este capabil să asimileze foarte ușor cuvinte noi. Creierul poate recepta si memora limbi străine la vârste mici, iar micuțul învață în mod natural, fără efort.

Psihologii și pedagogii spun ca învățarea unei alte limbi decât cea maternă de la vârsta de 3 ani este benefică pentru că procedeul implică anumite zone din creier care trebuie stimulate de la o vârstă fragedă.

CLEVER KIDS, ateliere bilingve pentru copii la CLSO Oradea!

Ghidați de recomandările psihologilor, care spun că înmagazinarea mai multor limbi în paralel se face natural de către prichindei, CLSO a creat Clever Kids, primele ateliere bilingve pentru copii din Oradea.

Ne jucăm, ne distrăm şi învăţăm!

Copiii învață cel mai ușor o limbă străină prin joacă. Tocmai de aceea, la cursurile bilingve de engleză și germană prichindeii învață cuvinte și expresii noi prin educație nonformală. Jocurile creative și cântecele reprezintă o metodă eficientă de învățare pentru că cei mici nu au rabdarea să stea pe scaun și să li se predea o lecție. Dascălii profită de spiritul ludic al copiilor și le pun în valoare abilitățile și aptitudinile.